רוצה לפרסם כתבה? מלא פרטים:
לאחרונה אנחנו מתבשרים על סדנאות מסוג שונה לגמרי ממה שהכרנו עד היום. סדנאות סושי! למה שאנשים ירצו ללמוד את הטכניקה להכנת הסושי ומה זה בעצם הסושי? על כך בהמשך…
עד לא מזמן כאשר רצינו להפתיע מישהו הענקנו לו מגש שוקולדים או פטיפורים טעימים ומעוצבים. היום השוקולד לא ממש מצליח לרגש אותנו. המודעות הגבוהה לכל הנושא של האוכל הבריא הצליח להשפיע על כולנו ואנחנו מחפשים את התחליפים הבריאים והאיכותיים יותר. הסושי זהו הטרנד החם הבא. אוכל שנחשב לתכשיט של ממש. סושי טעים ויפה העשוי היטב יצליח לשמח את כל מי שיקבל אותו. אז קדימה – הירשמו לסדנה שם תקבלו את כל המידע ואת כל הטיפים להכנה נכונה של הסושי.
לומדים להכין סושי
הכנת הסושי דורשת ידע, מקצועיות וגם ניסיון. רק מי שלמד איך לעשות זאת ואת כל הטכניקות והטיפים ליצור את הסושי ידע איך לבצע זאת היטב. בסדנאות סושי מעניקים לנו את כל הטיפים ואת הכלים לייצור נכון של הסושי כאשר בסיומו אנחנו יוצאים עם הרבה ידע חדש אותו נוכל לממש במטבח הפרטי שלנו.
מה זה סושי?
למי שעדיין לא מכיר ואינו יודע, הסושי אלו הם דפים מיוחדים אותם מכינים מאורז. האורז חייב לעבור תהליך מיוחד אשר עליו תלמדו בסדנה ותקבלו את הידע איך ליצור את העלים באופן מקצועי ומוצלח שיצא בדיוק כמו במקור היפני.
את העלים הללו ממלאים בדרך כלל בדגים וזהו בעצם הסושי היפני המקורי. הגלגול של הסושי באופן הנכון והמדויק דורש אף הוא מומחיות מיוחדת ואותה גם כן לומדים בסדנה.
למעשה לא חייבים להשתמש דווקא בדגים. לצורך המילוי של הסושי ניתן להשתמש בכל סוג אחר של מילוי. בין אם יהיו אלו ירקות, פירות או כל מלית אחרת שרק תעלה על דעתכם. האפשרויות הרבות מאפשרות לנו ליצור מגשי סושי בהתאמה מושלמת לטעם האישי שלנו או של בני הבית והאורחים שלנו כאשר כל אחד יוכל למצוא סושי במלית האהובה והמועדפת עליו.
צידה לדרך…
כאשר אתם יוצאים מהסדנה אתם מצוידים גם בסושי טעים במיוחד וגם בכל הידע והטיפים להכנה מושלמת של הסושי.
שתפו אותנו: