רוצה לפרסם כתבה? מלא פרטים:
שערים אלו מותקנים לרוב באזורי חניה. הם משמשים לעתים קרובות כאמצעי אבטחה וניתן לגשת אליהם למי שיש מכוניות עם מפתחות חשמליים.
הם עשויים להיפתח גם באמצעות כרטיס, כגון תעודת העובד שלך או תג גישה. ניתן היה להחליק את תעודת הזיהוי הזו או להכניס אותה דרך חריץ בשער כדי לפתוח אותו חשמלית ללא צורך בכוח אדם.
חניה יכולה להיות בעיה אמיתית עבור אנשים רבים. לפעמים, זה יכול להיות קשה לנווט ברחבי העיר ולמצוא מקום לחנות. ישנם אנשים רבים המבלים שעות בחיפוש אחר מקום חניה ובסופו של דבר מבזבזים זמן ודלק בתהליך.
שערים חשמליים מציעים דרך קלה יותר למצוא חניה. הם מאפשרים לנהג להיכנס ולצאת בקלות ולחנות במקומות שהם לא יכולים להגיע אליהם עם המכונית שלהם, כמו מוסכים או בניינים מרובי קומות.
ישנם יתרונות רבים בכל הנוגע לשערים חשמליים לחניה:
– פחות זמן בחיפוש אחר מקום חניה
– חניה במקומות מוגבלים כגון מוסכים או בניינים רב קומות
– חניה במקומות שבהם מכוניות לא מתאימות כמו נתיבי אוטובוס, מדרכות וכו'.
אם אתם מחפשים דרך להפוך את העסק או המגורים שלכם לבטוחים יותר, שערים חשמליים עשויים להיות התשובה. ישנם סוגים רבים ושונים של שערים חשמליים והם משתנים במחיר ובפונקציונליות.
שערים חשמליים מציעים אלטרנטיבה מצוינת לשיטות הגנה אחרות מכיוון שניתן לשלוט בהם בדרכים שונות. הם מגיעים בסגנונות, גדלים וצבעים שונים והמחירים שלהם משתנים בהתאם לגורמים אלו. מה שהכי טוב עבורך יהיה תלוי בצרכים ובתקציב שלך, אבל אם האבטחה היא בראש סדר העדיפויות שלך שערים אלו הם אופציה מצוינת.
היתרונות של שערים חשמליים לחניה
חניה היא בעיה גדולה בערים רבות והעומס לא הולך להשתפר בקרוב. שערים חשמליים לחניה יכולים לעזור לשפר את המצב ולספק דרך יעילה יותר לניהול מקומות חניה.
שערים חשמליים לחניה הם פתרון מצוין למי שמתגורר בבניינים רבי קומות, שכן הוא יכול להחנות את רכבו ממש מול הבניין. זה גם עוזר לעומס בשעות השיא, שכן זה ייצור סדר שחסר עכשיו עם מכוניות שחונות בכל מקום.
יישומים ושימושים מעשיים בשערים חשמליים לחניה
שערים חשמליים משמשים לצורכי חניה. הם נמצאים בעיקר במתחמי מגורים יוקרתיים ובבניינים מסחריים. השער החשמלי מותקן לרוב בכניסה לשטח החניה. זה מופעל על ידי שלט רחוק, אותו יש לשאת על ידי הנהג או הבעלים של הרכב.
את השער החשמלי ניתן לפתוח באמצעות כרטיס גישה או פשוט בלחיצת כפתור בשלט. שערים אלו נמצאים בעיקר במתחמי מגורים, אך ניתן למצוא אותם גם במבנים מסחריים. הם נשלטים באמצעות כרטיס גישה או שלט רחוק, אותו יש לשאת הנהג או בעל הרכב שלהם.
בחירת שער חשמלי לחניה המתאימים לצרכים שלך
שער חניה חשמלי הוא מכשיר השולט בכניסה וביציאה של אזור חניה. ישנם סוגים רבים ושונים של שערים חשמליים זמינים, ויכול להיות קשה לבחור את השער המתאים לצרכים שלך. להלן, נדון בכמה מסוגי השערים הפופולריים ביותר ובמה כדאי לקחת בחשבון בעת בחירת אחד.
סוגים שונים של שערי חניה חשמליים:
-הסוג הראשון הוא שער נדנדה, הנפתח כדי לאפשר לכלי רכב להיכנס או לצאת. סוג זה הוא הטוב ביותר עבור אזורים עם תנועה נמוכה מכיוון שאין בו חלקים נעים בפנים שעלולים להינזק ממכוניות שנכנסות ויוצאות.
-הסוג השני הוא שער הזזה, שנע אופקית על מסילות לשני הצדדים. סוג זה הוא הטוב ביותר עבור אזורים עם תעבורה גבוהה כי יש לו פחות בלאי מאשר סוגים אחרים
מה הוא תהליך התקנת שערים חשמליים
תהליך התקנת שערים חשמליים הוא פשוט יחסית. השלב הראשון הוא למצוא את מיקום ההתקנה. ניתן לעשות זאת על ידי מדידת המרחק בין שתי נקודות, כגון שני עמודים או שני קירות.
לעתים קרובות, שערים חשמליים מותקנים כדי למנוע גישה בלתי מורשית לנכס או כדי להרחיק חיות בר. הם מותקנים גם למטרות אסתטיות, כמו הוספת כניסה אלגנטית לבית.
השלב השני בתהליך הוא חפירת קרקע אם היא לא קיימת כבר, כך שניתן יהיה לשבץ את השער בבטון ולהציב את העמוד שלו באדמה. השלב השלישי הוא חיבור חיווט מצד אחד של השער לצד אחר כך שכוח יוכל לזרום דרכו כשהוא נפתח ונסגר. השלב הרביעי הוא הצמדת צירים וידיות משני צידי השער
סוגים שונים של שערים חשמליים לחניונים
סוגים שונים של שערים חשמליים לחניונים:
1. שער נדנדה אוטומטי: השער האוטומטי פועל על אותו עיקרון כמו דלת הנדנדה האוטומטית. זהו סוג של שער הזזה הנפתח ונסגר על ידי נדנוד פתוח וסגירה בתנועת מטוטלת. השער האוטומטי משמש בדרך כלל לגישה להולכי רגל והוא נמצא בדרך כלל באזורי מגורים קטנים או מקומות שבהם זרימת התנועה מינימלית.
2. שער נדנדה: שער נדנדה פועל על אותו עיקרון כמו דלת מסורתית, כאשר צד אחד נע כדי לאפשר תנועה בעוד הצד השני נשאר נייח. שערי נדנדה נמצאים לעתים קרובות בכניסות למבני ציבור כגון בתי ספר, בתי חולים ומשרדי ממשלה; הם גם נמצאים לעתים קרובות בכניסות ליישובי מגורים פרטיים או יישובים סגורים על מנת לווסת את זרימת התנועה בתוך אותם אזורים.
שתפו אותנו: